Relaxare la mare în plină toamnă

  • 17 noiembrie 2023

Se spune că extrasezonul este perioada în care destinațiile turistice de la malul mării își recâștigă farmecul autentic, liniștea și atmosfera relaxantă.

Şi cât este de adevărat pentru noi! Am simțit din plin bucuria unui weekend petrecut la mare chiar dacă eram în mijlocul toamnei! Multă liniște și relaxare completate de un soare blând ce incălzea apa mării şi nisipul de sub tălpi! Pentru noi a fost fix ceea ce aveam nevoie!

Cazare la mare în extrasezon

Totul a început cu o propunere: “Maine se anunţă vreme frumoasă. Ce zici, dam o fugă până la mare?” Zis şi făcut! O ieşire spontană, de care aveam nevoie și de care ne-am bucurat cu toții. 🙂

Sa găsim cazare in mijlocul toamnei nu a fost deloc o problemă. Am gasit o mulțime de hoteluri deschise la prețuri mult sub cele practicate în plin sezon.

Ne-am cazat la Hotel Malibu, un hotel din Mamaia Nord, recent renovat, curat, cu acces direct la plajă si cu o minunată privelişte spre mare.

Dacă tot am pomenit de apă, intrarea in mare în zona hotelului este extrem de lină, potrivită familiilor cu copii mici.

De asemenea, hotelul are propriul restaurant (de al cărui meniu ne-am bucurat pe timpul şederii noastre) iar micul dejun a fost gustos si diversificat.

Soarele blând ce incălzește nisipul si apa mării

Fiind un weekend destinat relaxarii, am petrecut cea mai mare parte a timpului pe plajă, jucându-ne cu cei mici în nisip, căutând cele mai frumoase scoici, alergând pe malul mării şi chiar bălăcindu-ne picioarele în apa caldă a mării.

Şi cum să nu stai mai mult afară când soarele este blând şi încălzeşte uşor aerul, iar liniştea pe care o simţi in jurul tău iți inundă sufletul!

Vacanța la mare în extrasezon: Liniște și relaxare

Plajele, de obicei aglomerate în timpul verii, au devenit locuri liniștite și relaxante, iar noi ne-am bucurat de sunetul valurilor și de briza mării…

No Comments Found

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: