Despre

Salutare!

Sunt Marcela Năstasă, iar călătoriile sunt bucurii ce îmi fac viața mai frumoasă și-mi oferă posibilitatea de a descoperi câte un crâmpei din lumea ce mă înconjoară! Alături de  soțul meu, Viorel, pornesc mereu la drum cu multă bucurie și entuziasm spre noi destinații.

Fie că este vorba de o ieșire în țară sau peste hotare, de o călătorie de o zi, un weekend prelungit sau de o vacanță, scriu cu drag despre fiecare experiență, oferind ponturi și informații utile celor cu dor de ducă și cu puține zile de concediu! 🙂

Ce fac atunci când nu călătoresc? Scriu pe blog și mă documentez în permanență despre abordările și noutățile din zona de online marketing. În restul timpului, adică de luni până vineri, sunt angajat responsabil! 🙂 Lucrez în domeniul IT de ani buni, sunt absolventă de management, iar între timp am obtinut multiple certificări internaționale în project management.

Evenimente și apariții media:

 

8 Comments

 • Andreea

  Felicitari pentru blog, Marcela si mult succes! 🙂

  Reply
 • Lucian Luk

  Felicitari pentru blog !
  Mult succes, in ceea ce faci !

  Reply
 • Doina Elena

  Felicitari pentru pasiunea ta si modul in care ne informezi si pe noi. Eu urmeaza sa plec in SUA vineri si tot ce am citit la tine pe blog ,cred ca-mi va folosi… Multumesc!

  Reply
 • Fratila Maria

  Mult succes !

  Reply

Lasă un comentariu