Satul Peștera, o destinație pentru relaxare

 • 13 februarie 2019
satul-pestera-iarna

Am vizitat satul Peștera de trei ori până acum, de fiecare dată în alt anotimp. De această dată am zis că-i musai să-l vizităm și iarna.  Alte priveliști, alte peisaje, mereu surprinzătoare și pline de autenticitate.

Și pentru că am mai scris până acum despre acest minunat sat din județul Brașov, de această dată îți voi arăta cum arată satul Peștera iarna și-ți voi oferi câteva informații suplimentare despre drum și locul în care noi ne-am cazat.

Daaaar, mai întai, hai să-ți arăt câteva fotografii cu acest sătuc în anotimpul rece. 🙂

satul-pestera-iarna-2

sat-pestera sat-pestera-2

Cum ajungi în satul Peștera iarna?

Amplasat într-o zonă înaltă, drumul până în sat este șerpuitor și urcă necontenit. Din fericire drumarii și-au facut în fiecare zi treaba, curățând șoseaua și dând cu material antiderapant.
Amplasarea lui între Munții Bucegi și Munții Piatra Craiului a făcut ca acolo să fie zăpadă, chiar dacă oricunde în altă parte, în zonele mai joase, stratul de nea se dusese de mult timp.

drum de tară

satul-pestera-6 satul-pestera-7

Ce poți să faci în satul Peștera iarna?

Îți povestisem într-un articol anterior despre o mulțime de activități pe care le poți face în satul Peștera, în anotimpul călduros. Pe lângă acestea, te poți bucura de plin de toate jocurile ce se pot face cu și pe zăpadă. Multe unități de cazare oferă turiștilor sănii… trebuie doar să-i întrebi.sat-pestera-sanius

oameni iarna

Unde ne-am cazat în satul Peștera?

Pentru un plus de răsfăț și pentru a ne putea bucura în permanență de o minunată priveliște peste întreaga zonă ne-am cazat la Nobillis – Carpathian Residence.
Am solicitat la recepție să primim o cameră cu priveliște către Bucegi și-am aflat că toate locurile lor de cazare au ferestre către munte. Iată ce priveliști am avut din cameră.room-view-2sat-de-munte-iarnaroom-view-pesterasat-noaptea
Am petrecut un weekend placut și relaxant în acest loc. Ne-am bucurat de ospitalitatea gazdelor, de confortul camerelor și de bucatele alese.

nobillis-pestera winter-pic

Satul Peștera este un loc tare drag nouă,  pe care l-am vizita iar și iar, indiferent de anotimp! 🙂

*Pentru a fi la curent cu noile postări, hai să ținem legătura pe Facebook, Instagram sau abonează-te la Newsletter.

5 Comments

 • Lucian Luk

  Super articolul, ca de obicei!
  Mulțumim pentru toate informațiile, este bine de știut !

  Reply
 • Cristi

  „Un loc magnific, superb”, „O zonă desprinsă din povești”

  Reply
 • Dan Platon

  Prezentari foarte frumoase, se pare ca nu mai este activ, oricum multumim

  Reply

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: