Începe Haidook Summer Fest

  • iunie 5, 2018

Mâna sus cine iubește să petreacă timpul în natură și este fascinat de cai și echitație!

Yei, dacă ai deschis acest articol cu siguranță vei fi interesat de ceea ce am să-ți spun! 🙂

Acrobații și cascadorii călare, dresură de cai, concurs de echitație pentru mari și pentru mici, basme cu cavaleri și prințese și-o mulțime de alte activități te așteaptă într-un cadru natural plin de voie bună la Festivalului Haidook Summer Fest!

Unde are loc acest festival?

În natură, la poalele munților Leaota! Mai exact, în localitatea Runcu din județul Dâmbovița, iar ca să-ți faci o idee de distanță, spre exemplu din București până acolo faci două ore și-o juma’ de aruncătură de băț.

Când începe Haidook Summer Fest?

În weekendul 15-17 iunie 2018 căluții vor face spectacol în fața vizitatorilor… și nu oricum! În fiecare zi vor avea un program artistic diferit!

Cine sunt dresorii?

Hmmm, n-aș vrea să-ți dezvălui toate surprizele, așa că o să-l menționez doar pe Miron Bococi. Maramureșean de-al nostru, stabilit în Spania de ani buni, el face performanță în toată lumea și vine cu ai săi prieteni necuvântători la festival pentru a ne încânta privirile. Eu abia aștept să-i văd! 🙂Merg în recunoaștere în infotrip

Mă bucur tare mult să fiu partener media al acestui eveniment și pentru a-ți dezvălui un crâmpei din ceea ce înseamnă acest festival, începând de duminică după-amiaza și până marți mă voi afla într-un infotrip sub marca #HaidookExperience. Fii cu ochii pe contul de Facebook și pe Instaram pentru relatări de la fața locului și urmărește hashtagul #HaidookSummerFest!

Abia aștept să-i dăm bice evenimentului! 🙂

Foto credit:  Calin Stan,  Catalin Nenciu, Carmina Nitescu , edițiile Haidook Summer Fest 2016, 2017.

No Comments Found

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: