Webstock 2017

 • septembrie 26, 2017

Vineri merg la Webstock! Daaaa, e primul an în care particip și sunt tare nerăbdătoare să cunosc personal o mulțime de oameni deosebiți a căror activitate o apreciez tare mult!

Dar ce este Webstock?

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România! Aici voi avea ocazia să-i întâlnesc pe mai marii online-ului și să particip, în calitate de blogger, la diverse conferințe în care se vor aborda teme de actualitate precum: Blogging, Instagram, Best practices și nu numai.

Voi întâlni o mulțime de oamenilor noi! Ooameni ce excelează în domeniile lor și care sunt convinsă că mă vor inspira. Voi învăța lucruri ce mă vor ajuta să fac o treabă bună aici pe site pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale.

Spre final de zi, va avea loc Gala Webstock Awards. Aici vor fi premiate cele mai creative proiecte din mediul online ce s-au desfășurat în ultimul an. Sunt tare nerăbdătoare să văd care-au fost cele mai votate idei originale!

Evenimentul va fi transmis și online pe www.webstock.ro în data de 29.09, începând cu ora 09:00 și tot pe site poți să afli și care sunt speakerii. Așa că, dacă vrei să vezi ce-o să se întâmple acolo, aruncă o privire pe site. 🙂

Eu cu siguranță o să-ți spun cum m-am simțit acolo! 🙂

3 Comments

 • Angela Călătorește

  Ce fain! Te invidiez pentru asta! Iată încă un mare dezavantaj de care mă lovesc, acela de a locui în provincie… 🙁 Vă voi urmări online!

  Reply
 • Calatorii de Weekend

  Îmi pare tare rău că nu poți participa. Mi-ar fi plăcut tare mult să ne cunoaștem personal. Poate cu următoarea ocazie… 🙂

  Reply

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: