Webstock 2017

 • septembrie 26, 2017

Vineri merg la Webstock! Daaaa, e primul an în care particip și sunt tare nerăbdătoare să cunosc personal o mulțime de oameni deosebiți a căror activitate o apreciez tare mult!

Dar ce este Webstock?

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România! Aici voi avea ocazia să-i întâlnesc pe mai marii online-ului și să particip, în calitate de blogger, la diverse conferințe în care se vor aborda teme de actualitate precum: Blogging, Instagram, Best practices și nu numai.

Voi întâlni o mulțime de oamenilor noi! Ooameni ce excelează în domeniile lor și care sunt convinsă că mă vor inspira. Voi învăța lucruri ce mă vor ajuta să fac o treabă bună aici pe site pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale.

Spre final de zi, va avea loc Gala Webstock Awards. Aici vor fi premiate cele mai creative proiecte din mediul online ce s-au desfășurat în ultimul an. Sunt tare nerăbdătoare să văd care-au fost cele mai votate idei originale!

Evenimentul va fi transmis și online pe www.webstock.ro în data de 29.09, începând cu ora 09:00 și tot pe site poți să afli și care sunt speakerii. Așa că, dacă vrei să vezi ce-o să se întâmple acolo, aruncă o privire pe site. 🙂

Eu cu siguranță o să-ți spun cum m-am simțit acolo! 🙂

4 Comments

 • Angela Călătorește

  Ce fain! Te invidiez pentru asta! Iată încă un mare dezavantaj de care mă lovesc, acela de a locui în provincie… 🙁 Vă voi urmări online!

  Reply
 • Calatorii de Weekend

  Îmi pare tare rău că nu poți participa. Mi-ar fi plăcut tare mult să ne cunoaștem personal. Poate cu următoarea ocazie… 🙂

  Reply
 • Mimi Vanili

  Marcela, te rog, dacă ai vreme și poți, să scrii câteva impresii de la Webstock. Am confirmat participarea la un alt eveniment în afara Bucureștiului și chiar îmi pare un pic rău că pierd toate noutățile. Ideea cu live-ul e foarte bună, o să încerc să urmăresc acolo între timp. Îți doresc zile de Webstock bogate în conținut și inspirație! Enjoy 🙂

  Reply
  • Calatorii de Weekend

   Salutare Mihaela și-ti multumesc pentru cuvintele frumoase! Cu mare drag o voi face! Sper sa ne vedem cu urmatoarea ocazie.
   Mult succes la evenimentul la care vei participa! 🙂 Have fun!

   Reply

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: