La muzeu nu e ca la mall

  • septembrie 7, 2017

De câte ori nu l-ai văzut pe “el”, personajul însetat de cunoaștere, ce nu ratează niciun obiectiv turistic în care să se facă remarcat… După ce a tot postat pe Facebook citate din cărți pe care niciodată nu le-a citit, e timpul să treacă la următorul nivel… check-in în muzeu!

Își cumpără bilet, chiar dacă nu-i tocmai ieftin că deh, ce nu face el pentru un Like?

Încă de la intrarea este agitat, gălăgios, iese deseori din rând, încercând să se strecoare în fața celorlalți, căci… îl așteaptă cultura!

Își face poze cu toate exponatele, ba mai folosește și selfie stick-ul să-și amintească peste ani cum îi stătea părul când Monalisa îi zâmbea misterios…

Ce este asta, o pictură, o sculptură? Nooo, până nu pune el mâna, nu crede! Of, Toma, Toma…la muzeu, nu e ca la mall!

Și ce te faci când personajului nostru i se face foame? Găsește imediat o soluție! Se așează în fața “Cinei cea de Taină”,  își desface tacticos pachetul de biscuiți și începe să înfulece. Ce vină are el că-s atât de multe opera de artă pe care trebuie să le fotografieze! Puteau să facă și ei muzeul mai mic!

Poze, poze și iar poze! Unde mai pui că parcă nici lumina nu-i convine și folosește blițul din dotare! Să iasă poza luminată! Ah, era un semn pe undeva că n-are voie să folosească blițul… N-a văzut, nu cunoaște și oricum… nu-i pasă!

N-are voie să facă fotografii?! Las’ că “trage” câteva cadre pe furiș că doar n-a plăti bilet degeaba… să aibă cu ce se lăuda!

Acesta este  “el”,  personajul ce se remarcă oriunde pășește și-n jurul căruia se învârte tot universul… De câte ori nu l-ai remarcat prin călătoriile tale?

No Comments Found

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: