Arc peste timp

  • decembrie 24, 2017

Este un Ajun de Crăciun emoționant… Un Ajun de Crăciun în care am primit în grijă bundița tradițională moldovenească a bunicii din Piatra Neamț!

Pentru mine nu este doar un obiect vestimentar vechi! Pentru mine această bundiță ce dăinuie de peste 80 de ani, reprezintă toate emoțiile, visele, speranțele și grijile pe care bunica le-a purtat pe umerii ei în tot acest timp.

Am îndrăznit să fac această fotografie prin alăturare, din dorința de a face un arc peste timp și a-mi arăta respectul pentru tot ce reprezintă generația bunicilor noștri! O generație care, prin faptele pe care le-au făcut ei, ne-au format și influențat viața noastră a celor de astăzi…. Fără fotografia de „ieri”, nu ar fi existat imaginea de “azi”!

Este poate o simplă fotografie, însă reflectă legătura pe care o avem fiecare dintre noi cu bunicii noștri și cu tradițiile pe care ei le-au păstrat cu atâta sfințenie… tradiții pe care noi avem responsabilitatea de a le duce mai departe.

Și cum suntem în prag de mare sărbătoare, îți doresc să ai un Crăciun în care să fii înconjurat de căldura întregii tale familie și să vă bucurați împreună de tot ce înseamnă tradițiile și obiceiurile românești! Crăciun fericit!

2 Comments

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: